Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ODOO SOFTWARE ALS DIGITAAL PLATFORM VOOR HEEL JE BEDRIJF

Denk je aan specifieke apps voor jouw organisatie?
Ben je op zoek naar een app platform waarmee je stap voor stap kunt digitaliseren volgens jouw noden?
En heb je hiervoor al eens gekeken naar Odoo?

We hebben allemaal apps op onze smartphone. Maar denk je er ook aan om apps te implementeren voor jouw bedrijf? Of wil je meerdere apps inzetten die vlot met elkaar communiceren? Praat dan zeker eens met ons!

Want wij implementeren Odoo apps voor verschillende sectoren. En we bouwen extra applicaties op maat voor klanten. 

Onze  bijzondere kracht in dit alles is dat wij meer dan 40 jaar ervaring in automatisering kunnen voorleggen. En daarmee maken we het verschil. Want wij hebben een zeer grote kennis aan bedrijfsprocessen en sectoren in huis. En wij weten dus ook hoe we voor klanten het verschil kunnen maken met onze Odoo apps.

ODOO IS EEN KRACHTIG APP-PLATFORM MET VEEL TOEPASSINGEN

In de moderne zakenwereld, waar technologie een integraal onderdeel is van bijna elk bedrijfsproces, is het essentieel om de juiste softwareoplossingen te hebben die kunnen helpen bij het beheren en stroomlijnen van de bedrijfsactiviteiten. Een dergelijke oplossing die steeds populairder wordt, is Odoo. Odoo is een van oorsprong Belgisch open-source softwarepakket dat een breed scala aan bedrijfsbeheerapplicaties biedt, waaronder CRM, boekhouding, voorraadbeheer, projectmanagement en meer.

Het softwarepakket is opgebouwd uit verschillende modules, elk met specifieke functionaliteiten. Dit betekent dat we Odoo kunnen aanpassen aan specifieke behoeften door alleen de modules te installeren die jij nodig hebt. Of het nu gaat om het beheren van verkoop- en marketingactiviteiten, het automatiseren van HR-processen of het verbeteren van de logistiek en voorraadbeheer, Odoo biedt modules die aan deze eisen voldoen. En bovendien kunnen nieuwe modules worden toegevoegd naarmate jouw bedrijf groeit of nieuwe behoeften ontstaan. Want deze software is schaalbaar en flexibel.

Een ander belangrijk voordeel van Odoo is de gebruiksvriendelijkheid. De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. En dit betekent dat medewerkers snel kunnen wennen aan de software en efficiënt kunnen werken zonder uitgebreide training. Bovendien maakt Odoo gebruik van moderne technologieën. En het biedt een responsieve interface die kan worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Want dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. 

Ontdek hier enkele van de vele mogelijke apps:

ENKELE STERKTES VAN ODOO SOFTWARE 

Een gebied waar Odoo echt uitblinkt, is het beheer van klantrelaties. De Customer Relationship Management (CRM) module biedt een uitgebreid systeem voor het beheren van leads, het bijhouden van interacties met klanten, het analyseren van verkoopprestaties en meer. Met de CRM-module kunnen bedrijven waardevolle klantinzichten verzamelen en effectiever communiceren met hun klanten. Bovendien integreert de CRM-module naadloos met andere modules, zoals verkoop, facturering en klantenservice, waardoor bedrijven een 360-gradenoverzicht van hun klanten kunnen krijgen en een betere algehele klantervaring kunnen bieden.

Een ander aspect waarin dit platform zich onderscheidt, is het boekhoud- en financieel beheer. De boekhoudmodule biedt uitgebreide functionaliteit voor het beheren van financiële transacties, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het opstellen van facturen en het genereren van financiële rapporten. Het biedt ook functies zoals automatische bankafschriftverwerking, waardoor het hele boekhoudproces efficiënter en nauwkeuriger wordt. Met Odoo kunnen bedrijven hun financiën effectief beheren en inzicht krijgen in de financiële gezondheid van hun bedrijf.

Een ander voordeel van Odoo is de mogelijkheid om projecten effectief te beheren. De projectmanagementmodule van Odoo biedt tools voor het plannen, volgen en beheren van projecten van begin tot eind. Het maakt het gemakkelijk om projecten toe te wijzen aan teamleden, deadlines te stellen, mijlpalen te volgen en de voortgang van projecten in realtime te volgen. Bovendien biedt Odoo samenwerkingsmogelijkheden, zoals het delen van documenten en het communiceren binnen het projectteam, waardoor de samenwerking wordt verbeterd en projecten efficiënter worden uitgevoerd.

Naast de bovengenoemde modules biedt Odoo nog vele andere functies, waaronder voorraadbeheer, productiebeheer, inkoopbeheer, HR-beheer en e-commerce. Dit maakt Odoo een complete bedrijfsbeheeroplossing die verschillende afdelingen en processen binnen een organisatie kan integreren. Door gebruik te maken van Odoo kunnen bedrijven hun efficiëntie verhogen, kosten besparen en de algehele productiviteit verbeteren.

VOORDELEN VAN DEZE APP SOFTWARE 

Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten. Met zijn modulariteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten stelt Odoo bedrijven in staat om efficiënter te werken, klantrelaties te verbeteren, financiën te beheren en projecten effectiever te beheren. Als open-source software biedt Odoo ook de vrijheid en flexibiliteit om aan te passen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Het is geen verrassing dat Odoo steeds populairder wordt en wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt als hun voorkeursoplossing voor bedrijfsbeheer.

Als open-source software is Odoo vrij beschikbaar en kan het door ons worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om de software aan te passen en uit te breiden volgens je eigen vereisten. Bovendien stimuleert het open-source karakter een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die voortdurend werken aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteiten van Odoo.

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze CRM en ERP software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Aanpasbaar

R

Marktleider

R

De 1ste app is gratis

R

Mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Veel apps beschikbaar

WAT KOST DEZE ODOO SOFTWARE? 

Odoo heeft een vrij eenvoudige prijsstelling, in 3 categoriën. Je kan beginnen met een eerste gratis app, en vervolgens verder opschalen naarmate je meer apps wil gebruiken. Wil je toch ook wat specifiek maatwerk voor jouw bedrijf hebben kan je naar de gepersonaliseerde versie gaan.

Ontdek hier de verschillende prijsgroepen voor deze software:

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ODOO OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze Odoo oplossingen: 

GECONTACTEERD WORDEN?