Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

PRIVACY & GDPR

 

Registratie persoonsgegevens

Bezoekers van Offimac online kunnen zich via de site registreren. De persoonsgegevens die de bezoekers bij de registratie ingeven, worden door Offimac n.v. opgenomen in het klantenbestand van Offimac n.v.

Gebruik van gegevens voor interne doeleinden

De gegevens kunnen gebruikt worden om de gebruiker op de hoogte te houden van aanbiedingen van Offimac n.v. (promotie’s, nieuwsbrieven, acties, en andere). De gebruiker die dat wenst, kan zich hiertegen op elk ogenblik verzetten. Dit verzet kan uitgeoefend worden via een mail naar het mailadres onderaan deze pagina. 

Doorgeven van gegevens aan derden

Als u zichzelf registreert of Offimac n.v. op andere wijze van uw persoonlijke gegevens voorziet, deelt Offimac n.v. deze gegevens zonder uw toestemming niet met derden. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor bovenstaande doeleinden.

Inzage en correctie van gegevens

De gebruiker of abonnee kan toegang krijgen tot de geregistreerde persoonsgegevens. Deze gegevens kunnen op elk ogenblik worden verbeterd.

Opmerkingen

Gezien de privacywetgeving sterk evolueert, kan het privacyluik van deze site worden aangepast, het is elk ogenblik beschikbaar op de site voor consultatie. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kan u ons steeds contacteren op:

Offimac n.v., Heerstraat 86 – 3510 Kermt (Hasselt) – Belgium

Tel: +32 (0)11 85 01 30 / Fax: +32 (0)11 25 35 92

 

PRIVACY & COOKIE POLICY

Algemeen

Hieronder vindt u onze politiek sinds oktober 2022.

Download

Hier kan u deze policy downloaden.

SOUHAITEZ-VOUS ÊTRE CONTACTÉ?