Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ODOO BOUW IS ONZE OPLOSSING VOOR BOUWBEDRIJVEN

Je bent op zoek naar bouwsoftware?
Of wil je weten hoe Odoo bouw efficiënter laat werken?
En wil je ook weten hoe je controle en overzicht kan bewaren dankzij goede planning en rapportering?

Voor ieder bouwbedrijf is een implementatie van de juiste bouwsoftware de dag van vandaag een must. Want met goede bouwsoftware kan je de alledaagse werking van je bedrijf verbeteren. En kan je ook de kosten binnen jouw bedrijf reduceren. Bovendien krijg je met goede bouwsoftware meer grip en controle. En kan je de juiste managementbeslissingen nemen. 

Welke bouwactiviteiten je ook doet, waarschijnlijk wilt jouw bedrijf ook steeds goedkoper en efficiënter werken. Goede bouwsoftware helpt je hier ook mee. En slimme automatisering zorgt er ook voor dat je meer rendement hebt. Want het doel van software is uiteindelijk om geld voor jouw bedrijf te helpen verdienen.

Onze software voor de bouw is gebaseerd op Odoo. En dat betekent degelijke software die toekomstgericht is. Zodat je vandaag en overmorgen performant kunt werken. En werven succesvol kunt aansturen. Onze Odoo bouw software werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de sector.

In de bouw begint veel bij klanten en calculaties, die leiden tot orders, vorderingsstaten en facturen. En hierbij komen ook aankopen, magazijnen, voorraden en logistiek kijken. Bouwbedrijven willen daarom ook bouwsoftware die op elkaar aansluit.

De meerwaarde van VSCsoftware is dat wij specifieke functionaliteiten voor de bouw aan Odoo toevoegen. Zoals functies voor calculatie, projectbeheer, planning, services, personeelsbeheer, urenregistratie en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps integreren.

Dit alles maakt onze bouwsoftware zeer compleet, betrouwbaar en toekomstgericht. Zodat jij met een gerust kunt bouwen aan het digitaal systeem van je wens.

ODOO IS EEN KRACHTIG APP-PLATFORM MET VEEL TOEPASSINGEN

In de moderne zakenwereld, waar technologie een integraal onderdeel is van bijna elk bedrijfsproces, is het essentieel om de juiste softwareoplossingen te hebben die kunnen helpen bij het beheren en stroomlijnen van de bedrijfsactiviteiten. Een dergelijke oplossing die steeds populairder wordt, is Odoo. Odoo is een voor oorsprong Belgisch open-source softwarepakket dat een breed scala aan bedrijfsbeheerapplicaties biedt, waaronder CRM, boekhouding, voorraadbeheer, projectmanagement en meer.

Het softwarepakket Odoo is opgebouwd uit verschillende modules, elk met specifieke functionaliteiten. Dit betekent dat we Odoo kunnen aanpassen aan specifieke behoeften door alleen de modules te installeren die jij nodig hebt. Of het nu gaat om het beheren van verkoop- en marketingactiviteiten, het automatiseren van HR-processen of het verbeteren van de logistiek en voorraadbeheer, Odoo biedt modules die aan deze eisen voldoen. En bovendien kunnen nieuwe modules worden toegevoegd naarmate jouw bedrijf groeit of nieuwe behoeften ontstaan. Want het pakket is schaalbaar en flexibel.

Een ander belangrijk voordeel van Odoo is de gebruiksvriendelijkheid. De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. En dit betekent dat medewerkers snel kunnen wennen aan de software en efficiënt kunnen werken zonder uitgebreide training. Bovendien maakt Odoo gebruik van moderne technologieën. En het biedt een responsieve interface die kan worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Want dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. 

Ontdek hier enkele van de vele mogelijke apps:

ENKELE STERKTES VAN ODOO EN ODOO BOUW SOFTWARE 

Odoo bouw begint bij het beheer van klantrelaties. De Customer Relationship Management (CRM) module van Odoo biedt een uitgebreid systeem voor het beheren van leads, het bijhouden van interacties met klanten, het analyseren van verkoopprestaties en meer. Met de CRM-module kunnen bedrijven waardevolle klantinzichten verzamelen en effectiever communiceren met hun klanten. Bovendien integreert de CRM-module naadloos met andere modules, zoals verkoop, facturering en klantenservice, waardoor bedrijven een 360-gradenoverzicht van hun klanten kunnen krijgen en een betere algehele klantervaring kunnen bieden.

Een ander aspect waar dit platform zich onderscheidt, is het boekhoud- en financieel beheer. De boekhoudmodule van Odoo biedt uitgebreide functionaliteit voor het beheren van financiële transacties, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het opstellen van facturen en het genereren van financiële rapporten. Het biedt ook functies zoals automatische bankafschriftverwerking, waardoor het hele boekhoudproces efficiënter en nauwkeuriger wordt. Met Odoo kunnen bedrijven hun financiën effectief beheren en inzicht krijgen in de financiële gezondheid van hun bedrijf.

Naast de bovengenoemde modules biedt Odoo bouw nog vele andere functies, waaronder voorraadbeheer, productiebeheer, inkoopbeheer, HR-beheer en e-commerce. Dit maakt Odoo een complete bedrijfsbeheeroplossing die verschillende afdelingen en processen binnen een organisatie kan integreren. Door gebruik te maken van Odoo kunnen bedrijven hun efficiëntie verhogen, kosten besparen en de algehele productiviteit verbeteren.

VOORDELEN VAN DE ODOO BOUW SOFTWARE 

Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten. Met zijn modulariteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten stelt Odoo bedrijven in staat om efficiënter te werken, klantrelaties te verbeteren, financiën te beheren en projecten effectiever te beheren. Als open-source software biedt Odoo ook de vrijheid en flexibiliteit om aan te passen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Het is geen verrassing dat Odoo steeds populairder wordt en wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt als hun voorkeursoplossing voor bedrijfsbeheer.

Als open-source software is Odoo verhuur vrij beschikbaar en kan het door ons worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om de software aan te passen en uit te breiden volgens je eigen vereisten. Bovendien stimuleert het open-source karakter een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die voortdurend werken aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteiten van Odoo.

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze CRM en ERP software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Aanpasbaar

R

Marktleider

R

De 1ste app is gratis

R

Mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Veel apps beschikbaar

PLANNINGSSOFTWARE NAAST DE ODOO BOUW SOFTWARE

Goede planningssoftware doet bedrijven geld verdienen, daar zijn wij zeker van. Dus hiervoor ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen en grafische planborden. En daarmee maken we vaak het verschil voor klanten.

Wij hebben zowel oplossingen voor projectplanning, serviceplanning, verhuurplanning en productieplanning.

En ons sterk punt is dat deze alle met elkaar samenhangen! Daarnaast integreren wij deze natuurlijk ook met de rest van onze software voor onder andere administratie, projecten, productie en services.

Zodat alles 1 sterk digitaal systeem vormt. En u zo weinig werk werk moet doen om alles en iedereen goed op elkaar af te stemmen.

 

ONTDEK HIER MEER NAAST DE ODOO BOUW SOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?