Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ODOO VOOR DISTRIBUTIE EN HANDEL, INCLUSIEF E-COMMERCE

Zit je in de groothandel of distributie?
En overweeg je nieuwe software om uw bedrijf mee aan te sturen?
Of wil je meteen in een demo zien wat Odoo voor distributie en handel kan betekenen voor jouw bedrijf?

Welkom op deze pagina dan!

Handel en distributie behoren tot de grootste sectoren ter wereld met veel aanbieders van klein tot groot. En elke distributeur wil klanten steeds sneller, efficiënter en goedkoper kunnen leveren. Daarnaast is handel het laatste decennium ook veel Internationaler geworden, met nieuwe concurrenten uit nieuwe hoeken. Want e-commerce zorgt niet alleen voor nog meer lokale concurrentie en prijsdruk, webshops bieden iedereen de mogelijkheid om 24 uur op 24 internationaal te verkopen. En om nog meer schaalgrootte en volume te bereiken. Daarnaast heeft meer digitalisering ook gezorgd voor snellere processen en lagere kosten. En ja, sommige handelaars zijn vandaag de dag zelfs alleen nog maar e-commerce bedrijven. Technologie en software in groothandel en distributie zijn onmisbaar. En er zijn nog vele digitale innovaties op komst.

Odoo voor distributie en handel is een goede keuze. Want Odoo voor distributie en handel heeft toch wel enkele troeven.

ODOO SOFTWARE IS EEN KRACHTIG APP-PLATFORM MET VEEL TOEPASSINGEN

Het softwarepakket Odoo is opgebouwd uit verschillende modules, elk met specifieke functionaliteiten. Dit betekent dat we Odoo kunnen aanpassen aan specifieke behoeften door alleen de modules te installeren die jij nodig hebt. Of het nu gaat om het beheren van verkoop- en marketingactiviteiten, het automatiseren van HR-processen of het verbeteren van de logistiek en voorraadbeheer, Odoo biedt modules die aan deze eisen voldoen. En bovendien kunnen nieuwe modules worden toegevoegd naarmate jouw bedrijf groeit of nieuwe behoeften ontstaan. Want Odoo is schaalbaar en flexibel.

Een ander belangrijk voordeel van Odoo is de gebruiksvriendelijkheid. De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. En dit betekent dat medewerkers snel kunnen wennen aan de software en efficiënt kunnen werken zonder uitgebreide training. Bovendien maakt Odoo gebruik van moderne technologieën. En het biedt een responsieve interface die kan worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Want dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. 

Ontdek hier enkele van de vele mogelijke apps:

ODOO VOOR DISTRIBUTIE EN HANDEL, INCLUSIEF E-COMMERCE

Een gebied waar Odoo echt uitblinkt, is het beheer van klantrelaties. En dat is zeker belangrijk in handel en distributie. De Customer Relationship Management (CRM) module van Odoo biedt een uitgebreid systeem voor het beheren van leads, het bijhouden van interacties met klanten, het analyseren van verkoopprestaties en meer. Met de CRM-module kunnen bedrijven waardevolle klantinzichten verzamelen en effectiever communiceren met hun klanten. Bovendien integreert de CRM-module naadloos met andere modules, zoals verkoop, facturering en klantenservice, waardoor bedrijven een 360-gradenoverzicht van hun klanten kunnen krijgen en een betere algehele klantervaring kunnen bieden.

Naast de bovengenoemde modules biedt Odoo nog vele andere functies, waaronder voorraadbeheer, inkoopbeheer, HR-beheer en nog veel meer.

Zeer interessant aan Odoo voor distributie en handel is dat het ook een eigen e-commerce module in huis heeft. En dat je daarmee je eigen online winkel kunt maken zonder te moeten integreren met andere software. Je kan binnen hetzelfde pakket blijven. En je kan de AI-website configurator gebruiken om je website in 4 eenvoudige stappen te maken. Bovendien biedt Odoo auteursrechtvrije afbeeldingen op basis van je branche.

VOORDELEN VAN ODOO VOOR DISTRIBUTIE EN HANDEL

Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten. Met zijn modulariteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten stelt Odoo bedrijven in staat om efficiënter te werken, klantrelaties te verbeteren, financiën te beheren en projecten effectiever te beheren. Als open-source software biedt Odoo ook de vrijheid en flexibiliteit om aan te passen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Het is geen verrassing dat Odoo steeds populairder wordt en wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt als hun voorkeursoplossing voor bedrijfsbeheer.

Als open-source software kan Odoo consultancy software door ons worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om de software aan te passen en uit te breiden volgens je eigen vereisten. Bovendien stimuleert het open-source karakter een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die voortdurend werken aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteiten van het platform.

Ontdek hier enkele van de voordelen van Odoo voor distributie en handel:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Aanpasbaar

R

Marktleider

R

De 1ste app is gratis

R

Mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Veel apps beschikbaar

UITBREIDINGEN OP ODOO VOOR DISTRIBUTIE EN HANDEL

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?