Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ODOO VERHUUR APP EN 40 JAAR ERVARING IN VERHUUR

Ben je op zoek naar een specifieke verhuurapp voor jouw verhuurbedrijf?
Denk je aan een app platform waarmee je stap voor stap kunt digitaliseren volgens jouw noden?
En heb je hiervoor al eens gekeken naar Odoo verhuur voor jouw bedrijf?

Een modern verhuurbedrijf runnen is geen simpele klus. Niet alleen moet je klanten zoeken en relaties onderhouden, vaak beheer je ook een uitgebreid assortiment artikelen en historieken. Elke nieuwe huur vergt een nieuw of aangepast contract. Je moet ook plannen, leveren en heel wat organiseren in de achtergrond. Soms moet je ook aankopen of zelfs extern inhuren als je het zelf niet hebt of niet meer op voorraad hebt. Op het einde van de huurperiode ga je materialen terug ophalen, ontvangen, afrekenen en factureren. Bij dit alles komen ook vaak papieren documenten en digitale handelingen kijken. En sommige verhuurbedrijven doen naast traditionele verhuur ook nog aan verkoop, service en onderhoud, wat bijkomende complementaire disciplines zijn. Verhuurbedrijven  hebben dus ook vaak meer complexe administraties dan gedacht. Maar hoe kan je dit in goede banen leiden?

Denk je er ook aan om hiervoor apps of verhuursoftware te implementeren voor jouw verhuurbedrijf? Praat dan zeker eens met ons!

Want wij implementeren de Odoo verhuur app. En we bouwen extra applicaties en IT-oplossingen op maat voor klanten. Zodat zij totaaloplossingen krijgen. En zodat zij heel hun IT kunnen toevertrouwen aan 1 partner.

Onze  bijzondere kracht in dit alles is dat wij meer dan 40 jaar ervaring hebben. En daarmee maken we het verschil. Want wij kennen niet alleen de software, wij weten ook op welke manier software en apps het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.

ODOO IS EEN KRACHTIG APP-PLATFORM MET VEEL TOEPASSINGEN

In de moderne zakenwereld, waar technologie een integraal onderdeel is van bijna elk bedrijfsproces, is het essentieel om de juiste softwareoplossingen te hebben die kunnen helpen bij het beheren en stroomlijnen van de bedrijfsactiviteiten. Een dergelijke oplossing die steeds populairder wordt, is Odoo. Odoo is een voor oorsprong Belgisch open-source softwarepakket dat een breed scala aan bedrijfsbeheerapplicaties biedt, waaronder CRM, boekhouding, voorraadbeheer, projectmanagement en meer. En Odoo heeft ook een Odoo verhuur app.

Het softwarepakket Odoo is opgebouwd uit verschillende modules, elk met specifieke functionaliteiten. Dit betekent dat we Odoo kunnen aanpassen aan specifieke behoeften door alleen de modules te installeren die jij nodig hebt. Of het nu gaat om het beheren van verkoop- en marketingactiviteiten, het automatiseren van HR-processen of het verbeteren van de logistiek en voorraadbeheer, Odoo biedt modules die aan deze eisen voldoen. En bovendien kunnen nieuwe modules worden toegevoegd naarmate jouw bedrijf groeit of nieuwe behoeften ontstaan. Want Odoo is schaalbaar en flexibel.

Een ander belangrijk voordeel van Odoo is de gebruiksvriendelijkheid. De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. En dit betekent dat medewerkers snel kunnen wennen aan de software en efficiënt kunnen werken zonder uitgebreide training. Bovendien maakt Odoo gebruik van moderne technologieën. En het biedt een responsieve interface die kan worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Want dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. 

Ontdek hier enkele van de vele mogelijke apps:

ENKELE STERKTES VAN ODOO EN ODOO VERHUUR SOFTWARE 

Een gebied waar Odoo echt uitblinkt, is het beheer van klantrelaties. De Customer Relationship Management (CRM) module van Odoo biedt een uitgebreid systeem voor het beheren van leads, het bijhouden van interacties met klanten, het analyseren van verkoopprestaties en meer. Met de CRM-module kunnen bedrijven waardevolle klantinzichten verzamelen en effectiever communiceren met hun klanten. Bovendien integreert de CRM-module naadloos met andere modules, zoals verkoop, facturering en klantenservice, waardoor bedrijven een 360-gradenoverzicht van hun klanten kunnen krijgen en een betere algehele klantervaring kunnen bieden.

Een ander aspect waar dit platform zich onderscheidt, is het boekhoud- en financieel beheer. De boekhoudmodule van Odoo biedt uitgebreide functionaliteit voor het beheren van financiële transacties, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het opstellen van facturen en het genereren van financiële rapporten. Het biedt ook functies zoals automatische bankafschriftverwerking, waardoor het hele boekhoudproces efficiënter en nauwkeuriger wordt. Met Odoo kunnen bedrijven hun financiën effectief beheren en inzicht krijgen in de financiële gezondheid van hun bedrijf.

Naast de bovengenoemde modules biedt Odoo nog vele andere functies, waaronder voorraadbeheer, productiebeheer, inkoopbeheer, HR-beheer en e-commerce. Dit maakt Odoo een complete bedrijfsbeheeroplossing die verschillende afdelingen en processen binnen een organisatie kan integreren. Door gebruik te maken van Odoo kunnen bedrijven hun efficiëntie verhogen, kosten besparen en de algehele productiviteit verbeteren.

VOORDELEN VAN DE ODOO VERHUUR SOFTWARE 

Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten. Met zijn modulariteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten stelt Odoo bedrijven in staat om efficiënter te werken, klantrelaties te verbeteren, financiën te beheren en projecten effectiever te beheren. Als open-source software biedt Odoo ook de vrijheid en flexibiliteit om aan te passen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Het is geen verrassing dat Odoo steeds populairder wordt en wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt als hun voorkeursoplossing voor bedrijfsbeheer.

Als open-source software is Odoo verhuur vrij beschikbaar en kan het door ons worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om de software aan te passen en uit te breiden volgens je eigen vereisten. Bovendien stimuleert het open-source karakter een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die voortdurend werken aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteiten van Odoo.

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze CRM en ERP software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Aanpasbaar

R

Marktleider

R

De 1ste app is gratis

R

Mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Veel apps beschikbaar

ONTDEK HIER MEER NAAST DE ODOO VERHUUR SOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?