Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ODOO CONSULTANCY EN 40 JAAR ERVARING TOT JE DIENST

Ben je op zoek naar specifieke apps?
Denk je aan een app platform waarmee je stap voor stap kunt digitaliseren volgens jouw noden?
En heb je hiervoor al eens gekeken naar Odoo consultancy voor jouw bedrijf?

Welkom op deze pagina dan! Zeer veel adviesbedrijven zijn actief in consultancy. En jaarlijks komen er vele nieuwe  ondernemingen bij. Niet alleen zijn er de gevestigde waarden. We zien de laatste jaren ook meer en meer nieuwkomers op de markt die zich specialiseren. En die daarin ook een interessante marktpositie weten te veroveren. Maar onze Odoo consultancy software helpt ieder adviesbedrijf om haar de administratie vlot te laten verlopen. Want groot of klein, een efficiënte administratie met zo weinig mogelijk werk vindt iedereen fijn!

Als startend consultant of freelancer gaat men vaak eerst met Microsoft Office en Office 365 aan de slag. Daarna komt er vaak een behoefte om meer documenten te kunnen opslaan lokaal of in de cloud. Want uren registreren en factureren doet men vaak manueel. En de meeste boekhouddocumenten brengt men in het begin nog naar de accountant. Maar op een gegeven moment lukt als groeiend bedrijf zo niet meer … dan is de tijd rijp voor wat meer automatisering. Dus wat dan?

En dan is de eerstvolgende stap meer bedrijfsadministratie gaan invoeren. Daarvoor gaat men meer software in gebruik nemen om de verkoop en administratie te stroomlijnen. Geïntegreerde consultancysoftware die al deze aspecten omvat is de beste keuze. Veel bedrijven gebruiken tal van software naast elkaar. Maar zij laten daarmee geld liggen. Want software die niet met elkaar verbonden is zorgt er voor dat mensen zelf meer tijd in administratie en inputwerk moeten steken. Terwijl efficiënte automatisering dat in uw plaats kan doen. Zodat consultants meer tijd aan betaald klantenwerk kunnen spenderen! Met 1 geïntegreerd consultancysoftware systeem is iedereen met elkaar verbonden en wordt informatie meer gedeeld. Daardoor zullen uw consultants minder administratie moeten doen. En meer kunnen doen wat ze graag doen: advies geven en diensten verlenen aan uw klanten.

ODOO IS EEN KRACHTIG APP-PLATFORM MET VEEL TOEPASSINGEN

In de moderne zakenwereld, waar technologie een integraal onderdeel is van bijna elk bedrijfsproces, is het essentieel om de juiste softwareoplossingen te hebben die kunnen helpen bij het beheren en stroomlijnen van de bedrijfsactiviteiten. Een dergelijke oplossing die steeds populairder wordt, is Odoo. Odoo is een voor oorsprong Belgisch open-source softwarepakket dat een breed scala aan bedrijfsbeheerapplicaties biedt, waaronder CRM, boekhouding, voorraadbeheer, projectmanagement en meer. En Odoo heeft ook een Odoo consultancy app.

Het softwarepakket Odoo is opgebouwd uit verschillende modules, elk met specifieke functionaliteiten. Dit betekent dat we Odoo kunnen aanpassen aan specifieke behoeften door alleen de modules te installeren die jij nodig hebt. Of het nu gaat om het beheren van verkoop- en marketingactiviteiten, het automatiseren van HR-processen of het verbeteren van de logistiek en voorraadbeheer, Odoo biedt modules die aan deze eisen voldoen. En bovendien kunnen nieuwe modules worden toegevoegd naarmate jouw bedrijf groeit of nieuwe behoeften ontstaan. Want Odoo is schaalbaar en flexibel.

Een ander belangrijk voordeel van Odoo is de gebruiksvriendelijkheid. De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. En dit betekent dat medewerkers snel kunnen wennen aan de software en efficiënt kunnen werken zonder uitgebreide training. Bovendien maakt Odoo gebruik van moderne technologieën. En het biedt een responsieve interface die kan worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Want dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. 

Ontdek hier enkele van de vele mogelijke apps:

ENKELE STERKTES VAN ODOO EN ODOO CONSULTANCY SOFTWARE 

Een gebied waar Odoo echt uitblinkt, is het beheer van klantrelaties. De Customer Relationship Management (CRM) module van Odoo biedt een uitgebreid systeem voor het beheren van leads, het bijhouden van interacties met klanten, het analyseren van verkoopprestaties en meer. Met de CRM-module kunnen bedrijven waardevolle klantinzichten verzamelen en effectiever communiceren met hun klanten. Bovendien integreert de CRM-module naadloos met andere modules, zoals verkoop, facturering en klantenservice, waardoor bedrijven een 360-gradenoverzicht van hun klanten kunnen krijgen en een betere algehele klantervaring kunnen bieden.

Een ander aspect waar dit platform zich onderscheidt, is het boekhoud- en financieel beheer. De boekhoudmodule van Odoo biedt uitgebreide functionaliteit voor het beheren van financiële transacties, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het opstellen van facturen en het genereren van financiële rapporten. Het biedt ook functies zoals automatische bankafschriftverwerking, waardoor het hele boekhoudproces efficiënter en nauwkeuriger wordt. Met Odoo kunnen bedrijven hun financiën effectief beheren en inzicht krijgen in de financiële gezondheid van hun bedrijf.

Naast de bovengenoemde modules biedt Odoo nog vele andere functies, waaronder voorraadbeheer, productiebeheer, inkoopbeheer, HR-beheer en e-commerce. Dit maakt Odoo consultancy een complete bedrijfsbeheeroplossing die verschillende afdelingen en processen binnen een organisatie kan integreren. Door gebruik te maken van Odoo kunnen bedrijven hun efficiëntie verhogen, kosten besparen en de algehele productiviteit verbeteren.

VOORDELEN VAN ONZE ODOO CONSULTANCY SOFTWARE 

Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten. Met zijn modulariteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten stelt Odoo bedrijven in staat om efficiënter te werken, klantrelaties te verbeteren, financiën te beheren en projecten effectiever te beheren. Als open-source software biedt Odoo ook de vrijheid en flexibiliteit om aan te passen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Het is geen verrassing dat Odoo steeds populairder wordt en wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt als hun voorkeursoplossing voor bedrijfsbeheer.

Als open-source software kan Odoo consultancy software door ons worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om de software aan te passen en uit te breiden volgens je eigen vereisten. Bovendien stimuleert het open-source karakter een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die voortdurend werken aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteiten van Odoo. En zo groeit onze Odoo consultancy software mee.

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Aanpasbaar

R

Marktleider

R

De 1ste app is gratis

R

Mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Veel apps beschikbaar

ONTDEK HIER MEER NAAST DE ODOO CONSULTANCY SOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?