Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ERP SOFTWARE EN CRM VAN ODOO

Denk je aan een efficiënte aanpak van je verkoop, planning en administratie?
Ben je op zoek naar goede CRM of ERP software voor je bedrijfsprocessen?
En wil je ook meer weten over de voordelen van deze Odoo software voor jouw bedrijf?

 

Bij ons vind je goede CRM en ERP software voor de KMO. Want wij hebben kant-en-klare CRM en ERP software voor tal van sectoren. En wij realiseren volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen. Onze software voor bedrijven steunt op het Odoo-platform. En dat is een sterk digitaal systeem dat kan meegroeien met de behoeften van vandaag en morgen. Want Odoo is moderne en mobiele bedrijfssoftware.

rental offimac clients

KRACHTIGE EN TOEKOMSTGERICHTE CRM EN ERP SOFTWARE VOOR JOUW BEDRIJF

rental offimac business central rental software

Onze CRM en ERP software is gebaseerd op Odoo. En dat is goede app software voor KMO-bedrijven. Want dit platform  stuurt je administratie, automatiseert processen en helpt je werk besparen. Het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerken, omdat informatie snel doorstroomt. En deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor gaan medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met deze CRM en ERP software beschik je over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie van jouw processen verbetert. En die er voor zorgt dat jij kort op de bal kunt spelen. Je kan deze CRM en ERP software uitbouwen zoals jij wil. Want je kan kiezen uit een ruime selectie aan apps al naargelang de afdelingen in jouw onderneming.

Zo kan je starten met 1 of enkele apps en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En ook wat maatwerk bijvoorbeeld. Deze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kan inrichten. 

VOORDELEN VAN DE CRM EN ERP SOFTWARE VAN ODOO

Odoo is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten. Met zijn modulariteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten stelt Odoo bedrijven in staat om efficiënter te werken, klantrelaties te verbeteren, financiën te beheren en projecten effectiever te beheren. Als open-source software biedt Odoo ook de vrijheid en flexibiliteit om aan te passen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Het is geen verrassing dat Odoo steeds populairder wordt en wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt als hun voorkeursoplossing voor bedrijfsbeheer.

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze CRM en ERP software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Aanpasbaar

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

Mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Veel apps

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ODOO OPLOSSINGEN

Wij leveren Odoo-totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?