Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ANDERE VERTICALE SOFTWARE

Denk je aan een efficiënte automatisering?
Zoek je goede software hiervoor?
En wil je ook meer weten over andere software die wij verdelen?

 

Onze moderne software en apps stroomlijnen processen. En zij zorgen voor een goede organisatie. Want zij helpen om de verkoop, planning en administratie in goede banen te leiden. En om de kosten te reduceren. Zodat uw bedrijf slank en slagkrachtig kan opereren. En efficiënt is.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op Odoo. Daardoor krijgt u ook goede grip en controle. En kan u de juiste managementbeslissingen nemen. Want “meten is weten”. En goede cijferinformatie uit onze software helpt u daarbij.

APP SOFTWARE DIE SAMENWERKT MET ANDERE TOEPASSINGEN

U kan uw Odoo-systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Of wat maatwerk laten maken bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel in de productiehal, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket.

De productiviteit van uw medewerkers staat centraal in heel het pakket. Want gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven. En het systeem zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Klanten moeten nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden. En iedereen binnen uw bedrijf kan er dankbaar gebruik van maken. Want hierdoor kan u ook meer rendement en efficiëntie in hun bedrijf realiseren. En uiteraard snel uw investering terugverdienen. Medewerkers moesten minder tijd steken in gegevens ingeven. En zij kunnen zich concentreren op meer productieve taken ten behoeve van klanten.

 

ONTDEK HIER ANDERE SOFTWARE DIE WE VERDELEN

Zoals het moderne software past kan dit pakket op servers in het bedrijf geïnstalleerd worden. En u kan Odoo ook helemaal vanuit de cloud gebruiken. Organisaties konden klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen. En later doorgroeien naar meer. Ook dat is mogelijk. Want Odoo wil klanten laten groeien zoals zij het wensen.

Vindt u niet alles wat u zoekt standaard in de software? Geen probleem. Er zijn duizenden add-ons en apps van partners zoals ons die kant-en-klaar zijn voor vele zeer specifieke sectoren. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden. Zodat iedere klant kan komen tot de gewenste samenstelling van zijn softwaresysteem. 

Ontdek hier enkele van onze andere software en applicaties:

 

R

Bouwsoftware

R

Verhuursoftware

R

Synchroniseert

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN NAAS ODOO

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen naast planningssoftware:

 

GECONTACTEERD WORDEN?