Selecteer een pagina
Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

VISUELE PLANNINGSSOFTWARE VOOR EFFICIËNTE PLANNING

Denk je aan een efficiënte oplossing voor de planning?
Zoek je goede planningssoftware hiervoor?
En wil je ook meer weten over de voordelen van onze planningssoftware voor jouw bedrijf?

 

Wij hebben sterke visuele planningssoftware voor de planning van service, constructie, verhuur, productie en nog andere sectoren. Dankzij onze grafische planningsborden zie je de zaken die je moet plannen. En met simpele muisklikken plan je efficiënt via slepen & drop.

Onze planningssoftware helpt je snel, doelgericht en gestructureerd te werken. En zij laat toe snel en accuraat bij te sturen waar nodig. Zodat een planner kort op de bal kan spelen. En de juiste dingen kan doen.

Want goed visueel overzicht leidt tot een betere planning, meer rendement en meer efficiëntie. En dat willen bedrijven.

Relevante data uit andere systemen wordt gekoppeld aan onze planborden. Zodat planners geen dubbelwerk moeten doen. En alles up-to-date is.

Onze planningssoftware is inzetbaar in vele branches. En zij wordt veel gebruikt in de wereld van projecten, verhuur, installatie en service.

 

SOFTWARE VOOR PLANNING DIE SAMENWERKT MET ANDERE TOEPASSINGEN

Goede planningssoftware doet bedrijven geld verdienen, dat weten we zeker. Dus hiervoor ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen en grafische planborden.

Wij hebben zowel oplossingen voor projectplanning, serviceplanning, verhuurplanning en constructieplanning.

En ons sterk punt is dat deze alle met elkaar samenhangen! Daarnaast integreren wij deze natuurlijk ook met de rest van onze software voor onder andere administratie, projecten, productie en services.

Zodat alles 1 sterk digitaal systeem vormt. En u zo weinig werk werk moet doen om alles en iedereen goed op elkaar af te stemmen.

 

Daarnaast synchroniseren wij ook met tijdsregistratie en mobiele apps.

Bovendien kunnen we onze planningssoftware helemaal op maat van je specifieke wensen inrichten. Want wij kunnen maatwerk doen. En dus hier en daar wat extra aanpassingen doen als dat belangrijk is voor jouw bedrijf.

Onze software voor planning is daardoor ook een unieke oplossing. Omdat onze planningssoftware flexibel is.

Handige functionaliteiten zoals kaartintegratie, routeplanning, verloven, ziektes, werfbezoeken, inspecties, opleidingen en andere zaken kunnen eveneens ingebouwd worden als u dat wenst.

 

Voor bepaalde specifieke branches hebben we ook nog andere software voor de planning in huis. Omdat zij nog wat meer bijkomende eisen stellen aan hun planningssoftware.

En dus hebben we ook voor die sectoren specifieke grafische planborden met extra functionaliteiten.

Maar in essentie doen alle grafische planborden hetzelfde.

Want door middel van het slepen van opdrachten, resources en taken worden de juiste zaken op de juiste opdrachten gezet. En die planning wordt dan op haar beurt digitaal verder afgestemd met de rest van uw organisatie. Ook informatie over afgewerkte taken, budgetten en andere data kan terug op de planborden getoond worden als uw planners dat wensen (optioneel).

 

VOORDELEN VAN ONZE PLANNINGSSOFTWARE

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze planningssoftware:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Maatwerk kan

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

Synchroniseert

R

Kant-en-klare templates

R

Flexibel

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN NAAST PLANNINGSSOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen naast planningssoftware:

 

GECONTACTEERD WORDEN?