Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

VERHUURSOFTWARE DIE IDEAAL IS VOOR 1 TOT 10 GEBRUIKERS

Heb je een specifiek proces of probleem in jouw organisatie dat je wil automatiseren?
Denk je hiervoor aan nieuwe bouwsoftware of apps?
Of zoek je bijvoorbeeld nieuwe planningssoftware voor jouw bedrijf?

Voor ieder bouwbedrijf is een implementatie van de juiste bouwsoftware de dag van vandaag een must. Want goede bouwsoftware stuurt de organisatie. En stroomlijnt de administratie. Bovendien krijg je met goede bouwsoftware meer grip en controle. En kan je de juiste managementbeslissingen nemen. 

Welke bouwactiviteiten je ook doet, waarschijnlijk wil jij ook steeds goedkoper en efficiënter werken. Goede bouwsoftware helpt je hier ook mee.

In de bouw begint veel bij klanten en calculaties, die leiden tot orders, vorderingsstaten en facturen. En hierbij komen ook aankopen, magazijnen, voorraden en logistiek kijken. Bouwbedrijven willen daarom ook bouwsoftware die op elkaar aansluit.

Een groot deel van onze software voor de bouw is gebaseerd op Odoo. En dat zijn degelijke, toekomstgerichte apps. Zodat je vandaag en overmorgen performant kunt werken. En waarmee je werven succesvol kunt aansturen. Onze Odoo bouwsoftware werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de sector.

Onze meerwaarde is dat wij specifieke functionaliteiten voor de bouw aan Odoo kunnen toevoegen. Zoals functies voor calculatie, projectbeheer, planning, services, personeelsbeheer, urenregistratie en nog veel meer. Daarnaast we hebben ook zeer sterke planningssoftware. En bovenop kunnen we ook oplossingen zoals Microsoft Office en SharePoint integreren. Zodat jij een zeer sterke totaaloplossing voor jouw sector krijgt.

Dit alles maakt onze bouwsoftware zeer compleet. Zodat jij met een gerust kunt bouwen aan het digitaal systeem van je wens.

ONZE BOUWSOFTWARE OMVAT ODOO APPS, PLANNINGSSOFTWARE EN MEER

Odoo is een van oorsprong Belgisch open-source softwarepakket dat een breed scala aan bedrijfsbeheerapplicaties biedt, waaronder CRM, boekhouding, voorraadbeheer, projectmanagement en meer.

Het is een geïntegreerd platform met tal van apps om al je afdelingen mee aan te sturen. Want het is een geïntegreerd softwarepakket dat bestaat uit verschillende apps. En al deze apps kan je implementeren volgens je eigen tempo en budget.

Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten. Met zijn modulariteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten stelt Odoo bedrijven in staat om efficiënter te werken, klantrelaties te verbeteren, financiën te beheren en projecten effectiever te beheren. Als open-source software biedt Odoo ook de vrijheid en flexibiliteit om de software aan te passen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Daardoor is het dan ook geen verrassing dat Odoo steeds populairder wordt en wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt als hun voorkeursoplossing voor bedrijfsbeheer.

Het interessante aan de Odoo apps is dat je kan begin met een eerste gratis app. En dat je vervolgens kan uitbreiden naar meer apps of toepassingen. Zowel binnen Odoo als naar andere aspecten als je wil.

Zoek je naast bouwsoftware ook planningssoftware voor de bouw? Ook hiervoor zijn wij jouw partner die je helpt geld verdienen!

Want onze planningssoftware helpt je snel, doelgericht en gestructureerd te werken. En zij laat toe snel en accuraat bij te sturen waar nodig. Zodat je kort op de bal kunt spelen. En de juiste dingen kan doen.

Goed visueel overzicht leidt tot een betere planning, meer rendement en meer efficiëntie. En dat willen bedrijven. Relevante data uit andere systemen wordt gekoppeld aan onze planborden. Zodat planners geen dubbelwerk moeten doen. En alles up-to-date is.

Onze planningssoftware is inzetbaar in vele branches. En zij wordt veel gebruikt in de wereld van projecten, installatie en service.

VERKEN ONZE OPLOSSING: START MET EEN GRATIS ODOO APP

Onze oplossing is opgebouwd uit verschillende modules, elk met specifieke functionaliteiten. Dit betekent dat we het systeem kunnen aanpassen aan specifieke behoeften door alleen de modules te installeren die jij nodig hebt. Of het nu gaat om het beheren van verkoop, het automatiseren van HR-processen of het verbeteren van de logistiek en voorraadbeheer, Odoo biedt modules die aan deze eisen voldoen. En bovendien kunnen nieuwe modules worden toegevoegd naarmate jouw bedrijf groeit of nieuwe behoeften ontstaan. Want deze software is schaalbaar en flexibel.

Een belangrijk voordeel van Odoo is de gebruiksvriendelijkheid. De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. En dit betekent dat medewerkers snel kunnen wennen aan de software en efficiënt kunnen werken zonder uitgebreide training. Bovendien maakt Odoo gebruik van moderne technologieën. Het biedt een responsieve interface die kan worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Want dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. 

Ontdek hier enkele van de vele mogelijke apps:

VOORDELEN VAN DE ODOO APPS EN ONZE BOUWSOFTWARE 

Als open-source software is Odoo vrij beschikbaar en kan het door ons worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om de software aan te passen en uit te breiden volgens je eigen vereisten.

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze bouwsoftware voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Aanpasbaar

R

Marktleider

R

De 1ste app is gratis

R

Mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Veel apps beschikbaar

DE VOORDELEN VAN ODOO VOOR JOUW BRANCHE SAMENGEVAT 

Odoo software is een geïntegreerd platform met tal van apps om al jouw afdelingen mee aan te sturen. Want het is een geïntegreerd softwarepakket dat bestaat uit verschillende apps. En deze apps kan je implementeren volgens jouw eigen tempo. Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten.

Zie hierbij de voordelen van deze oplossing voor jouw bedrijf samengevat:

WAT KOST DEZE SOFTWARE? 

Odoo heeft een vrij eenvoudige prijsstelling, in 3 categoriën. Je kan beginnen met een eerste gratis app, en vervolgens verder opschalen naarmate je meer apps wil gebruiken. Wil je toch ook wat specifiek maatwerk voor jouw bedrijf hebben kan je naar de gepersonaliseerde versie gaan.

Ontdek hier de verschillende prijsgroepen voor het standaarpakket zelf:

ZULLEN WE SAMEN KIJKEN HOE JOUW BEDRIJF KUNNEN HELPEN?

Hebben we jouw interesse geprikkeld voor onze software? Wil je samen met ons aan de slag? Wij zijn er klaar voor! Wil je weten hoe we samen aan de slag kunnen gaan en hoe we verder kunnen groeien? Verneem er meer over via deze buttons: 

WAAROM ZOU JE ONZE BOUWSOFTWARE VERKIEZEN?

Bouwsoftware implementeren vereist goede software. En de nodige ervaring in de processen in jouw branche. Wij hebben zowel de goede bouwsoftware als meer dan 40 jaar ervaring. Bovendien kan je met ons beginnen samenwerken vanaf 1 gratis app. Dus wij zijn jouw ideale partner voor bouwsoftware!

WE HEBBEN NOG MEER SOFTWARE EN ICT VOOR JOUW BEDRIJF

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

Hier staat nog meer tekst die ik wit heb gekleurd.

GECONTACTEERD WORDEN?