Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ICT-TOTAALOPLOSSINGEN ZORGEN VOOR GEMAK EN WINST

Overweeg je een nieuwe software of hardware?
Ben je op zoek naar een ICT-partner die totaaloplossingen biedt voor jouw bedrijfsprocessen?
En wil je ook meer weten over de voordelen van ons als partner zijn?

 

Welkom op onze site!

Wij leveren ICT-totaaloplossingen voor KMO’sWant die oplossingen zijn de beste keuze, die KMO’s tijd en geld besparen. En die zorgen voor meer efficiëntie.

ICT helpt bedrijven om efficiënter te werken, om kosten te drukken en om dingen sneller gedaan te krijgen. Wij leveren hardware. En we implementeren bedrijfssoftware zoals Office 365 en Odoo. Voor klanten die meer willen hebben we kant-en-klare functies voor sectoren. Zodat zij snel kunnen schakelen met oplossingen voor hun branche. En voor wie nog meer wil, hebben we nog andere apps en toepassingen. Wij zorgen voor een krachtig ICT-systeem, dat klanten kunnen uitbouwen volgens hun wens en met de toepassingen die zij verkiezen.

Deze totaalaanpak onderscheidt ons. Want klanten hebben graag een partner die meegroeit met hun en zorgt voor continuïteit.

Wij beheren ICT kwalitatief. En we beschikken over veel certificaten. We werken constructief samen en geven advies, in een traditie van lange termijnsamenwerking en vaste contactpersonen. Bovendien is onze helpdesk top, zo blijkt uit onafhankelijk extern onderzoek. En natuurlijk zijn we prijscompetitief!

WIJ HEBBEN 40 JAAR ERVARING IN DIGITALISERING EN DIGITALE TRANSFORMATIES

Digitale transformatie is een continu proces. Wij hebben niet alleen meer dan 40 jaar ervaring in ICT. Maar we hebben ook een schat aan know-how inzake processen en sectoren. Want we hebben ook business consultants in huis. En daardoor zijn dus ook een interessante gesprekspartner voor KMO’s en hun adviseurs.

 

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE SPECIFIEKE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

We leveren digitale totaaloplossingen. Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR ONZE OPLOSSINGEN

Omdat we we zelf geen ICT-afdeling in huis hebben, is het voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tromblez

General Manager, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?