Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

DIGITALE TRANSFORMATIE, I.S.M. ONZE PARTNER OFFICONSULT

Ben je een kleine of middelgrote onderneming?
Denk je aan een digitale transformatie voor je KMO of MKB?
En ben je op zoek naar een partner met de juiste skills en ervaring hiervoor?

 

Dan ben je hier bij de juiste partner! Want software en IT is niet meer weg te denken in de wereld van vandaag. We zijn allemaal vertrouwd met software, apps en internet. En we gebruiken met z’n allen meer dan 1 toestel om dat te doen. Maar denk je er aan om nog meer in te zetten op digitale transformatie? Ben je er ook van overtuigd dat je met digitale transformatie efficiënter kan werken en toekomstgericht je bedrijf versterkt? Dan is Officonsult de gesprekspartner voor jou! 

Onze partner Officonsult heeft meer dan 40 jaar ervaring in de automatisering van bedrijven. En ze zijn expert in tal van sectoren. Daardoor hebben ze een helikopterkijk op bedrijven, processen, mensen en technologie. Zij weten wat werkt in een KMO of MKB. En hoe stapjes in een digitaal groeitraject te zetten. Bovendien hebben ze veel ervaring in het begeleiden van medewerkers en teams. Want digitale transformatie staat of valt bij een goede ondersteuning van mensen.

De ervaren consultants van Officonsult helpen je dus ook graag bij de digitale transformatie van jouw onderneming. En dit zowel met raad als daad.

WE GEBRUIKEN DE KRACHT VAN HET ODOO-SYSTEEM VOOR KMO EN MKB

Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten. Met zijn modulariteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten stelt Odoo bedrijven in staat om efficiënter te werken, klantrelaties te verbeteren, financiën te beheren en projecten effectiever te beheren. Als open-source software biedt Odoo ook de vrijheid en flexibiliteit om aan te passen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Het is geen verrassing dat Odoo steeds populairder wordt en wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt als hun voorkeursoplossing voor bedrijfsbeheer.

In het kader van digitale transformaties gebruiken wij het Odoo-platfom om bedrijven te helpen.

rental offimac clients

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?